Fabrikamızda, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Burdur, Isparta meralarında beslenen ve İslami usullere göre kesimi yapılan, helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etleri gerekli tüm denetim raporları, kalite, hijyen kontrolleri yapıldıktan sonra usta kasaplarımız tarafından parçalanarak değerli etlerine ayrılır. Dananın sırt bölgesinden bifteğin birinci kalitesi Antrikot çıkartılır. Antrikot döküm tava, ızgara ve mangala çok yakışır. Oda sıcaklığındaki etin tüm yüzeylerine zeytinyağı, tuz ve isteğe bağlı karabiberi iyice yedirdikten sonra her iki yüzünü kızgın ateşte bir kaç dakika mühürlerseniz suyunu kaybetmez ve yumuşacık bir et elde edersiniz.
T-Bone steak denilen kısım, sırt bölümünde, bonfile ve kontrfilenin aralarında bulunan etin kemik ile birlikte aldığı isimdir. Akşam yemeğinde keyifli bir et tüketmek istiyorsanız, ızgara veya mangalda pişirilecek şekilde Dana T-Bone Steak en sık tercih edilen et ürünlerinden birisidir.Biber, domates, patates ve sarımsak gibi sebzeler ile beraber ızgara yapabileceğiniz bu ürün, özellikle misafir sofraları için eşsiz ve kaliteli bir tercih olacaktır.
Kontrfile kısmı yağsız,kemiksiz ve bifteklik bir parça olan bonfileye göre biraz daha sıkı yapıda ve serttir. Kalın, orta kalın yada ince olarak dilimlenebilir.Sıkı bir lif yapısı olduğundan pişirmeden önce 3-4 saat marine edildiğinde çok lezzetli, yumuşak ve özel bir tadı olur.
Vermiş olduğunuz siparişlerinizde belirttiğiniz şekilde gönderim yapılmaktadır.
Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘3-5 gün;-18°C‘de vakum ambalajlarda 12 aydır.
Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
• H.A.C.C.P, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.
Renklendirici Yok Tağşiş Yok Enjekte Su Yok Enjekte Jel Yok Diğer Hayvan Eti Yok Dana Yağı Dışında Yok Et Görünümlü Jel Yok