Fabrikamızda, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Burdur, Isparta meralarında beslenen ve İslami usullere göre kesimi yapılan, helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etleri gerekli tüm denetim raporları, kalite, hijyen kontrolleri yapıldıktan sonra usta kasaplarımız tarafından parçalanarak değerli etlerine ayrılır.
Dananın kemiksiz etlerinin yağ ve sinirden ayıklanmasından sonra küp küp kesilmesi ile kuşbaşı et elde edilir.
Yemeklerde dana kuşbaşı kullanmak, kırmızı etten yemek yapmanın hem en pratik hem de çeşidi bol yöntemi sayılır.
Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 3-5 gün;-18°C‘de vakum ambalajlarda 12 aydır.
Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
• H.A.C.C.P, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.