Fabrikamızda, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Burdur, Isparta meralarında beslenen ve İslami usullere göre kesimi yapılan, helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etleri gerekli tüm denetim raporları, kalite, hijyen kontrolleri yapıldıktan sonra usta kasaplarımız tarafından parçalanarak değerli etlerine ayrılır. Bonfile dananın sırtının arka kısmında bulunan bir kastır. Her bir hayvanın sağ ve sol tarafından olmak üzere 2 parça çıkmaktadır. Hayvan arka ayaklarından güç aldığı için arka kısmında yer alan tüm diğer kas-etler gibi az yağlıdır.
Bonfile kendiliğinden yumuşak ve lezzetli bir et olduğu için çok fazla marine etmenize gerek yoktur.
Saklama Koşulları: 0°C ile +4°C‘de 3-5 gün;-18°C‘de vakum ambalajlarda 12 aydır.
Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
• H.A.C.C.P, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.
Renklendirici Yok Tağşiş Yok Enjekte Su Yok Enjekte Jel Yok Diğer Hayvan Eti Yok Dana Yağı Dışında Yok Et Görünümlü Jel Yok