Sağlık kaynağı peynir çeşitlerimizin üretimi pastörize inek sütten, el değmeden, herhangi bir katkı maddesi olmaksızın, kalite standartlarına uygun, hijyenik koşullarda tamamen doğal olarak üretilmektedir. Bol kalsiyum deposu olan kaşar peynirimizi çocuklarınızın günlük beslenmesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Kuru madde de en az %45 süt yağı içerir.
Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak piyasaya arz edilmiştir.
Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.
Besin değerleri 100 gr da Enerji 333kCal/1384kj. , Yağ 25 gr, Doymuş Yağ 15 gr, Karbonhidrat 3.6 gr, Süt şekeri 3.6gr , Lif 0 gr, Protein 23.4 gr , Tuz 1.5 gr.
H.A.C.C.P, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.
+4C’de muhafaza ediniz. Ambalaj açıldıktan sonra havayla temas etmeyecek şekilde saklayınız.
% 100 Doğal Su Tutucu Yok Renklendirici Yok Margarin Yok Eritme Tuzları Yok Nişasta Yok Bitkisel Yağlar Yok Jelatin Yok Süt Tozu Yok Tağşiş Yok Trio Yağlar Yok Yağ Tutucu Yok