Ayva reçeli yapacağınız meyveleri mevsiminde tarlasından özenle toplanan 1. sınıf kaliteli ayva seçilerek üretime alınmaktadır. Doğal, hormonsuz, Meyvelerin üzerindeki tarım ilacı vb. kalıntıları olmayan meyveler seçilir ve en az 2 farklı yıkama işleminden geçirerek, iyice yıkayarak arındırılır."
Ayvalar reçel olmadan önce üzerine toz şeker ekerek bir süre bekletiyoruz. Bu meyvelerin yapılarındaki suyun ve tadın açığa çıkmasını sağlıyoruz. Böylece reçelimize çok fazla su ve şeker koymadan, daha sağlıklı ve lezzetli sonuçlar elde edebiliyoruz böylece reçelimiz fabrikasyon üründen ziyade ev yapımı standartlarında sağlığa uygun doğal en üst kalite % 45 meyve oranlı ayva reçeli oluyor. aynı ev yapımı tadında enhijyenik ortamda üretimini yaparak siz değerli müşterilerimizin değerli aile sofralarında yerimizi alıyoruz.
• SAKLAMA KOŞULU: Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.