Osmanlı’dan gelen pastırma kültürünü, yarım aşırı aşkın süreden beri Yasin Markası ve Eskişehir’in Meşhur Pastırmacısı unvanıyla devam ettiriyoruz.
Fabrikamızda, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Burdur, Isparta meralarında beslenen ve İslami usullere göre kesimi yapılan, helal Sertifikasına sahip yerli besi dana etlerinin en değerli bölümlerini pastırma ustalarımızın hünerli elleriyle ayırıp, doğal ortamda kurutarak, yöresinden getirdiğimiz 1.Kalite baharatıyla çemenleyip dinlendiriyoruz. Dilimleme makinemizde yada elde dilimlenen Yasin pastırmalarımız sonrasında kalan parça pastırmalarımızı Yasin pastırma kırığı olarak satışa sunuyoruz.
Pastırma işi ustalık işi. Uzun ve zahmetli bir üretim süreci. Bu süreç sonunda siz değerli müşterilerimizin memnuniyetine ve beğenisine sunuyoruz. Yarım asırdan fazla bir zamanda elde edilen tecrübe ile pastırma çeşitlerimizde geçmişten gelen doğal lezzeti tatma imkânı bulacaksınız.
fasulye gibi yemeklerinize lezzet katacak bir ürünümüzdür. Pizza ve benzeri hamur işlerinizde de kolaylık sağlayacak bir üründür.
• SAKLAMA KOŞULU::0-4 °CDerecede muhafaza edilmelidir.
• Alerjen uyarısı: Gluten içerir.
• HACCP, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve HELAL GIDA Sertifikaları mevcut olup her yıl yapılan denetimler sonrasında yenilenmektedir.
• ÜRÜNLERİMİZİ NASIL GÖNDERİYORUZ
• Kargolama gerekli sıcak hava şartlarında ve yaz sezonunda bozulma olmayacak şekilde vakumlu ambalajda (koruyucu atmosfer altında) paketlenerek soğuk zincir kırılmadan içerisine buz küpleri koyularak gönderilmektedir. ‘’GIDA ÜRÜNÜDÜR’’ Amblemi yapıştırılmaktadır.
Koruyucu Kimyasal Yok Renklendirici YokAroma Yok Marinasyon Yok Enjekte Su YokEnjekte Jel Yok Diğer Hayvan Eti Yok