• İzmir tulum peyniri, İzmir'e özgü bir tür tulum peyniridir. İzmir/Bergama bölgesine ait yöresel tulum peyniri çeşididir. Özellikle inek sütünden üretilen bu peynir koyun ve keçi sütleride katılarak çeşnilendirilmiştir.Sert ve ağızda dağılan yapısıyla tek başına veya farklı peynir türleri ile karıştırılarak tüketilebilmektedir. Teneke içerisinde en az 8 ay olgunlaştırma sürecinden sonra satışa sunulmaktadır.Ülkemizin en lezzetli peynirleri arasında yer alan İzmir tulumu; ağızda dağılır, yarı sert yapıdadır ve gözenekli bir peynirdir. Coğrafi işaret belgesine sahip olan bu peynirimiz İzmir, Aydın, Manisa bölgesindeki yemyeşil meralarda otlayan hayvanların sütlerinden sezonluk olarak üretilip olgunlaştırılır.Ürünlerimizi, lezzet ve pişmesi yönünden gönül rahatlığıyla tercih edebilirisiniz.
• SAKLAMA KOŞULU:+4 Derecede muhafaza edilmelidir.
• Alerjen uyarısı: Laktoz içerir
Su Tutucu Yok Renklendirici Yok Margarin Yok Eritme Tuzları Yok Nişasta Yok Bitkisel Yağlar Yok Jelatin Yok Süt Tozu Yok Tağşiş Yok Trio Yağlar Yok Yağ Tutucu Yok